Filmer

Kvinden i buret

«Kvinden i buret» er en dansk thriller fra 2013 som kan sees på Netflix. Filmen er basert på en bok Jussi Adler-Olsen, og er den første av totalt 4 filmer som omhandler avdeling Q. «Kvinden i buret» handler om etterforsker Carl Mørk, som etter en tragisk episode, vender tilbake til tjeneste hos politiet. Men hverdagen til Mørk blir ikke helt slik han har sett for seg. For når han kommer tilbake til jobb blir han plassert i kjelleren på en helt ny avdeling, avdeling Q, som skal ta for seg gamle, uløste saker.

Han får en ny makker, Assad, som skal jobbe sammen med han på de uløste sakene, og etter hvert dykker de to ned i en sak som ikke er helt slik den ser ut som til å begynne med. Uten å avsløre for mye av handlingen kan vi si at dette er en klassisk thriller. Spenningsoppbyggingen er interessant og får deg som seer til å bli investert i filmens handling og du vil finne ut av hva som faktisk har skjedd med offeret.

Personlig hadde jeg aldri hørt om filmen, men jeg skal ikke skryte på meg at jeg er så bevandret innenfor nordisk film. Uansett, dette er en spennende film jeg med god samvittighet kan anbefale som en lørdagsfilm!

Film nr 2 «Fasandreperne» og film nr 3 «Flaskepost fra P» er begge tilgjengelige på Netflix for de som vil ha mer 😉

ReleaseTracker Films. (2013, 13. okt). The Keeper of Lost Causes (Kvinden i buret) – 2013 – Official Trailer – English Subtitles. [Video]. YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=A6oHPmkLzPg

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *