Filmer

Oppdrag Nemo

Denne helgen er faktisk Oppdrag Nemo filmtipset fra oss i Seriebobla! Hvis du ikke allerede har sett denne filmen, så legg gjerne igjen en kommentar fordi alle har vel sett Nemo?? Filmen er ihvertfall perfekt for litt lett og god stemning i kveld, den gir en følelse av nostalgi (ihvertfall for oss som var barn da den kom ut i 2003), og det er fisker med personligheter man lett kan like.

Filmen Oppdrag Nemo har rukket å bli 18 år gammel, men det skulle man ikke tro når man ser den! De kunne data-animasjon i 2003 også. Animasjonen er selvfølgelig ikke like virkelighetsnær slik den er i dag, men detaljene er flotte, fargene er klare, og haiene er skumle og søte på samme tid!

Vi legger ikke ut noen oppsummering av filmens handling denne gangen, men heller en oppfordring til å se denne filmen dersom du føler for å kose deg med en film enten i kveld eller i morgen. Det er fort gjort å glemme disse animasjonsfilmene fra Disney som vi så da vi var yngre, men de har ofte like god underholdningsverdi i dag, bare på en litt annen måte.

Oppdrag Nemo kan du se på Disney+, eller den kan leies på Viaplay, Google play og YouTube.

Pixar. (2012, 23.mai). Finding Nemo 3D Trailer. [Video]. YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=SPHfeNgogVs

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *