Serier

Bosch

Denne uken starter med en action-krimserie fra 2015, nemlig Bosch. Dersom du er glad i denne sjangeren har du virkelig noe å glede deg til, det ligger nemlig 6 sesonger av Bosch ute på både HBO Nordic og Viaplay!

Serien handler om politietterforskeren Harry Bosch. Han er en smart, tøff og noe arrogant politimann, som selv noen av kollegaene helst vil se at mister jobben. Han etterforsker et drap for 20 år siden, etter at han fulgte opp et tips fra en lege som mente at hunden hans hadde gravd opp et menneskebein. Dette beinet ledet videre til en grav med et barneskjelett.  I tillegg er Bosch tiltalt for å ha skutt en mistenkt, men foreløpig uskyldig, seriedrapsmann under en pågripelse. Når seriedrapene likevel fortsetter, må han forholde seg til både rettsak, etterforskning av 20 år gammelt drap, og en seriedrapsmann som virker å bli mer og mer interessert i Harry Bosch.

Bosch er likevel noe mer enn bare en krimserie som utspiller seg i Los Angeles, det finnes en del av disse seriene. Serien tar ikke kun for seg kriminalitet og politietterforskning, vi får også mye innblikk i relasjonene mellom etterforskerne, og vi blir spesielt godt kjent med privatlivet til Harry Bosch. Serien oppleves derfor mer engasjerende, og man får et nærere forhold til de ulike rollene.

Anmeldelsen er basert på sesong 1.

HBO Nordic. (2015, 9.feb). Bosch: Season 1 Trailer (HD). [Video]. YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=vE0PrbU8QqU

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *