Filmer

Locked down

Locked down hadde premiere på HBO i går, 5. februar. Filmen handler om et par som er «sperret inne» hjemme på grunn av pandemien som herjer. Vi følger paret mens de strever med å tilpasse seg den nye situasjonen, og den nye situasjonen dem imellom.

Filmen får deg til å føle at du selv er sperret inne og den er, slik som pandemien har vært og fortsatt er, kjedelig!

Det er godt mulig jeg overser noe form for symbolikk i denne filmen, men kjedsomheten trumfet all form for vilje til å gi denne filmen en sjanse. Handlingen er treg og den virker unødvendig lang med en spilletid på nesten 2 timer uten at det egentlig skjer noe som helst.

Jeg sitter igjen med en følelse av at jeg nettopp har kastet bort 2 timer. Dette er dessverre ikke en film jeg kan anbefale. Les heller igjennom de tidligere anmeldelsene våre og se en av disse fremfor denne filmen.

Én kommentar

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *