Serier

It’s a sin

Helgen nærmer seg (endelig!!), og vi ruller videre med nok en ny serie! Den britiske dramakomedien It’s a sin hadde premiere på HBO Nordic så sent som 23.januar, og dette er virkelig en serie du bør få med deg.

I serien følger de tre unge mennene Ritchie, Roscoe og Colin gjennom oppturer og nedturer som homofile menn i London på 80-tallet. Vi følger også venninnen Jill, som på mange måter fremstår som hovedpersonen i serien. Hun står sammen med guttene helt fra de kommer til London og opplever frihet og en form for aksept som aldri før, og gjennom tider med sykdom, sorg og død.

Serien tar for seg livet til gjengen som unge og håpefulle med hele fremtiden foran seg, samtidig som den følger aidsepidemiens utvikling fra å bli omtalt som en konspirasjon mot homofile, og til den for alvor treffer London. Til tross for at handlingen høres både tragisk og dramatisk ut, er ikke dette en tung serie. Karakterene er livlige og sjarmerende, og det er både humor og glede innad i vennegjengen som spilles godt ut til oss som ser på.

Har du planer om å bruke noen timer av helgen på å se serie, er It’s a sin min absolutte anbefaling. Hele sesong 1 med fem episoder ligger ute på HBO Nordic, og du er god hvis du klarer å ikke se ferdig hele serien på en helg!

Anmeldelsen er basert på hele sesong 1.

HBO Max. (2021, 25.januar). It’s a sin | Official Trailer | HBO Max [Video]. YouTube.
https://www.youtube.com/watch?v=hnR5DxP2e2g

Én kommentar

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *